طراحی یک فوم مصنوعی برای درمان زخم های مزمن

طراحی یک فوم مصنوعی برای درمان زخم های مزمن

دانشمندان نوعی فوم زیست تخریب‌پذیر مصنوعی را مهندسی کرده‌اند که می‌تواند التهاب را سرکوب کند، رشد رگ‌های خونی را تقویت کند و به بهبود سریع زخم‌های مزمن پوستی کمک کند، نوآوری که ممکن است روزی درمان بیماران را بهبود بخشد و احتمالاً هزینه‌های یک مشکل بزرگ بهداشت جهانی را کاهش دهد. آن دسته از زخم های پوستی که بهبود نمی یابند یا به کندی بهبود می یابند یا احتمال بالایی برای عود دارند، زخم های مزمن نامیده می شوند. دلایل متعددی برای ایجاد زخم های مزمن وجود دارد که دیابت یکی از اصلی ترین آنهاست و سایر عوامل ایجاد مزمن عبارتند از: تروما، سوختگی، عفونت، مشکلات عروقی و سرطان پوست. زخم هایی که زمان زیادی برای بهبودی نیاز دارند، نیاز به مراقبت ویژه دارند و به همین دلیل است که دانشمندان مدت هاست در جستجوی مواد زیستی بهتر و موثرتر بوده اند.

مواد زیستی مشتق شده طبیعی فواید درمانی امیدوارکننده ای دارند، اما خواص مکانیکی کم و هزینه های گزاف، عملکرد و استفاده آنها را محدود می کند. در مقابل، مواد مصنوعی را می توان با قیمت مقرون به صرفه تولید کرد و در طیف وسیع تری از خواص فیزیکوشیمیایی تنظیم کرد. پلی استرها آزمایش شده ترین کلاس بالینی مواد زیستی مصنوعی هستند، که فوم مورد نظر در این گزارش از جنس اورتان پلی تیوکتال است که شامل هیچ نوعی از مواد طبیعی نبوده و فقط از مواد زیستی مصنوعی بسیار تخصصی ساخته شده است.

این ماده جدید که روی خوک‌هایی با زخم‌های مزمن پوستی آزمایش شد، با محصولی که در درمان زخم بالینی به‌عنوان «استاندارد طلایی» مراقبت در نظر گرفته می‌شود، مطابقت داشت یا حتی عملکرد بهتری دارد. این تحقیق نشان می‌دهد که مواد مورد بررسی ممکن است روزی ترمیم بافت را در بیماران مبتلا به زخم‌های پوستی تسریع بخشد.

به اشتراک بگذارید:

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.