نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع “از پشت میز تا بیماری”

نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع “از پشت میز تا بیماری”

نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع “از پشت میز تا بیماری” روز چهارشنبه 3 مرداد ماه 1403 در سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش معاونت پژوهشی، در این نشست دکتر منیژه سلیمانی فر، عضو هیئت علمی و مدیر گروه پزشکی مبتنی بر سبک زندگی  به موضوع سبک زندگی و کم تحرکی پرداخت. سبک زندگی کم تحرک به کلیه ی فعالیت های روزمره که در وضعیت نشسته، دراز کشیده و لمیده انجام میدهیم اطلاق می شود که سطح مصرف انرژی بسیار پایینی دارد. از جمله فعالیت های کم تحرک می توان به شغلهای پشت میز نشینی و نشستن های طولانی مدت پشت سیستم کامپیوتر، انجام بازی های کامپیوتری، تماشای تلویزیون و استفاده از گوشی اشاره کرد.

مطالعات در این حوزه، عوارض کم تحرکی بر سلامت انسان را تقریبا برابر با سیگار کشیدن گزارش داده اند. هر 1 ساعت تماشای تلویزیون در روز، 20 دقیقه از طول عمر فرد را کاهش می دهد درصورتیکه این نرخ برای هر نخ سیگار 10 دقیقه است.

این مطالعات نشان داده اند که بی تحرکی باعث افزایش 112 درصد بروز دیابت و همچنین 147 درصد باعث افزایش بروز بیماری های قلبی عروقی می شود.

برای کاهش خطرات بی تحرکی برای بروز بیماری های غیرواگیر، توصیه می شود که به ازای هر 20 دقیقه پشت میز نشستن، 2 دقیقه فعالیت های بدنی ساده و سبک داشته باشیم.

به اشتراک بگذارید:

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.