کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت محفلی برای تعامل میان فعال حوزه زخم

کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت محفلی برای تعامل میان فعال حوزه زخم

دکتر محسن فاتح معون پژوهشی سازمان علوم‌پزشکی تهران با بیان اینکه مساله زخم‌های مزمن چندان مورد توجه قرار نگرفته است، گفت: زخم‌های مزمن یک موضوع میان بخشی است و بین حوزه‌های «بالینی تخصصی» و «,علوم‌پایه» اشنراک دارد.
دبیر دهمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت با بیان اینکه بحث پیشگیری از ابتلا به زخم مزمن ارزش بسیاری دارد، گفت: آمار و اطلاعات بیانگر این است که بیش از یک پنجم دیابتی‌ها در معرض ابتلاء به زخم مزمن هستند یا به این عارضه دچار شده‌اند.
وی درباره چرایی برگزاری دهمین کنکره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت گفت: سازمان جهاد دانشگاهی تهران با هدف دستیابی به فناوری‌های نوین و دانش‌فنی که منجر به تولید محصول و حل مشکلات مردم شود در جهت برگزاری کنگره زخم و ترمیم بافت گام برداشته است.
دبیر دهمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم ادامه داد: پژوهشگران و شرکت‌های فعال در زمینه محصولات زخم در کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت حضور دارند. دهمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت می‌تواند محملی برای تعامل میان پژوهشگران و شرکت‌های تولید‌کننده و واردکننده محصولات مرتبط با زخم باشد. فضای تعاملی شکل‌گرفته در دهمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت می‌تواند به ارتقاء سطح سلامت جامعه کمک کند.
دکتر فاتح درباره کنکره بین‌الملی زخم و ترمیم بافت گفت: این کنگره طی بازه زمانی ۳ روزه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و سخنرانانی از کشورهای آمریکا، کانادا، مالزی، عراق و اسکاتلند در کنگره به بیان نظرات خود پرداختند. همچنین بیش از ۳۰ شرکت دارویی، فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان که در زمینه زخم فعالیت می‌کنند در فضای مجاور کنگره محصولات خود را ارائه دادند.
وی در پایان گفت: اقدامات سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌‌پزشکی تهران بسیار گسترده است در زمینه برگزاری کنگره‌ها محدود به برگزاری کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت نمی‌شود. سازمان جهاد دانشگاهی تهران، کنگره‌های متعددی مانند کنکره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت برگزار می‌کند.

به اشتراک بگذارید:

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.